Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Into The Storm - Light Lovers & Heat Mongers


Οι ανερχόμενοι Into The Storm, που γεννήθηκαν το 2005 στο Σιάτλ των Η.Π.Α., απαρτίζονται από 4 ταλαντούχους μουσικούς και πιο συγκεκριμένα από τους Matt Jahn σε κιθάρα, Oliver Reeves σε φωνή, James Reeves σε ντραμς και Brant Kay σε φωνητικά και μπάσο.

Τούτη η ελπιδοφόρα μπάντα του extreme heavy ήχου κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό μέσω της Alive & Breathing Records την αποτελούμενη από 3 κομμάτια συνολικής διάρκειας 11 λεπτών, τρίτη της δουλειά, που έχει μορφή EP και φέρει τον τίτλο: Light Lovers & Heat Mongers.

Τούτο το μικρό σε διάρκεια, μα μεγάλο σε εκτόπισμα άκουσμα, που διατίθεται στο bandcamp των Into The Storm προς download σε όποια τιμή εσείς ορίσετε, ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο παντρεύει την τραχιά αγριάδα του sludge με τον γλυκό κυνισμό του post ήχου.

Θηριώδη riffs πλαισιώνονται από μελίσταχτες μελωδίες της κιθάρας, την ίδια στιγμή, που μπάσο και ντραμς συνεισφέρουν βάθος, όγκο και groove στο Light Lovers & Heat Mongers, οι γκρίζοι στίχοι του οποίου, αποτυπώνονται πειστικά από τα παθιασμένα brutal φωνητικά του.

Ιδιαιτέρως ισχυρά post ηχοχρώματα χύνονται άτσαλα πάνω στον γεμάτο αγκάθια sludge καμβά των Into The Storm, δημιουργώνοτας έτσι μια ακραία heavy ηχητική ζωγραφιά, πλημμυρισμένη από extreme μελωδίες της ευρύτερης και με έμφαση στον πειραματισμό, metal μουσικής.

Με λίγα λόγια, το δυνατό Light Lovers & Heat Mongers, αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι για το μέλλον τούτης της μπάντας, η οποία ήδη ετοιμάζει την επόμενη full length δουλειά της, ενώ αφήνει πολλές υποσχέσεις, τόσο για αυτήν, όσο και για το μέλλον των Into The Storm.

Into The Storm: Bandcamp / Facebook
Alive & Breathing Records: Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου