Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Hot & Hairy Howling Horror Saga

 
Για ακόμη μια φορά οι προερχόμενοι από την Αθήνα και σταθερά φοβεροί Potergeist εντυπωσιάζουν με τη νέα δουλειά τους, ένα διπλό βίντεο με την μορφή μικρού μήκους υπό τον τίτλο Hot & Hairy Ηowling Horror Saga, που πλαισιώνεται από δυο κομμάτια του έσχατου χρονικά δίσκου τους, που κυκλοφόρησε πριν από έναν χρόνο υπό τον τίτλο Crocodile Tears.
 
Όμως επειδή όπως λένε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ας περάσουμε δίχως περαιτέρω σχόλια στο παρασύνθημα και το Δελτίο Τύπου κι έπειτα ας απολαύσουμε το αμαρτωλά και συνάμα φρικιαστικά λάγνο πρώτο μέρος τούτης της αλλόκοτης νέας περιπέτειας των έξοχων Potergeist.
 
 
Δελτίο Τύπου
 
Το αθηναϊκό Swamp rock κουιντέτο Potergeist επιστρέφει με ένα διπλό βίντεο υπό την μορφή μικρού μήκους για δύο τραγούδια από το τελευταίο τους album “Crocodile tears” την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Peter Rutcho (Parkway drive,Falling in reverse,Ghost inside etc.) και το artwork του ο Θρύλος των rock posters Angry Blue (Guns&Roses, Soundgarden, Danzig, Melvins, Metallica etc) σε σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου (finalist emerging filmaker Monaco 2015, Ermis awards, Χρυσό ΕΒΓΕ 2016) Σέργιου Κοτσόβουλου. Στα ειδικά εφέ οι θρύλοι αδερφοί Αλαχούζοι με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό στην 30ετή καριέρα τους (Harry Potter, Olympic Games 2004 etc.). Οι Potergeist η αλλιώς τα Swampires όπως τους αποκαλούν οι οπαδοί τους είναι πρωτοπόροι στον Heavy Southern ήχο με 12 χρόνια πορείας και 5 δίσκους στις αποσκευές τους. Έχουν συνεργαστεί με γνωστούς παραγωγούς και εικαστικούς (Seth Siro Anton, David Castillo etc) και έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας rock και metal σκηνής (Lynyrd Skynyrd, Paradise Lost, Black Label Society, Corrossion of Conformity, Kylesa, Pro Pain, Monster Magnet, The Haunted, The Shrine...) Πρώτο βίντεο από το “Hot & Hairy Howlin Horror Saga” είναι το Εve και σύντομα θα ακολουθήσει η συνέχεια με το δεύτερο μέρος για το κομμάτι Truth...
 
Potergeist: Official Website / Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου