Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Both Sides Suffer Heavy Losses, But We Faced An Unavoidable Conclusion - Unseen Our Voice


Μια εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια ξεκίνησε πρόσφατα από την προερχόμενη από τα σπλάχνα μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, κολεκτίβα: Unseen Our Voice, που κυκλοφόρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα digital συλλογή, την οποία διανέμει δωρεάν μέσω του bandcamp.

Το εν λόγω compilation, στο οποίο συμμετέχουν 22 μπάντες της εγχώριας underground μουσικής σκηνής με ένα κομμάτι έκαστη, διαρκεί περίπου δυόμιση ώρες, ενώ συνοδεύεται από ένα εξόχως ταιριαστό με το μουσικό του περιεχόμενο artwork κι ένα pdf με πληροφορίες.

Το Both Sides Suffer Heavy Losses, But We Faced An Unavoidable Conclusion, όπως είναι ο τίτλος τούτης της συλλογής, επιτυγχάνει το σκοπό του, καθώς η απολαυστική υπόσταση του, μας παρουσιάζει κάποια από τα πλέον ταλαντούχα ελληνικά rock συγκροτήματα.

Μπάντες από τον ευρύτερο post rock χώρο, με μπόλικα experimental, ambient και shoegaze στοιχεία μεταξύ άλλων, καθιστούν την ύπαρξη τους γνωστή στους απανταχού φίλους του rock ατμοσφαιρικού ήχου, ενώ καταδεικνύουν, πως τούτη η χώρα, δεν είναι όσο φτωχή λένε.

Η κολεκτίβα Unseen Our Voice, που αποτελεί δημιούργημα των Argybäg και MissArt, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως Independent Post Rock Support Collective, αποδεικνύει με την πρώτη της κίνηση, πως μέσα από τη περιρρέουσα σαπίλα, μπορεί να γεννηθεί κάτι καλό.

Η τρανταχτή απόδειξη αυτού, που καλό θα ήταν να στηρίξετε κι η οποία φέρει τον εύγλωττο τίτλο: Both Sides Suffer Heavy Losses, But We Faced An Unavoidable Conclusion, αποτελεί μια εξαιρετική αρχή, για την αγνή κι ανεξάρτητη πρωτοβουλία, που πρεσβεύει.

Unseen Our Voice: Bandcamp / Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου