Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Void Droid


Προς τα τέλη του 2012 δημιουργήθηκαν οι Void Droid, που εδρεύουν στην Πάτρα και οι οποίοι απαρτίζονται από τον Ανδρέα στην κιθάρα και στα φωνητικά, τον Bill Herra στην κιθάρα, τον Ulmo στο μπάσο, που προσφάτως αντικατέστησε τον Άγγελο, αλλά και τον Χάρη στα ντραμς.

Τούτη η γεμάτη ενέργεια μουσική παρέα από την Αχαΐα, κυκλοφόρησε φέτος την παρθενική της δουλειά, ένα ομώνυμο με αυτή demo συνολικής διάρκειας 14 λεπτών περίπου, που αποτελείται από 3 εξαιρετικά δυναμικά κι έχοντα έντονα Southern metal ψήγματα κομμάτια, σε stoner ύφος.

Οι κιθάρες παράγουν ποτισμένα στο fuzz και το αλκοόλ riffs, καθώς και μεθυσμένα solos και leads, τα οποία συντροφεύει πιστά το ατίθασο μπάσο, που συγκροτεί ένα απίστευτα groovy κι εκρηκτικό rythm section με τα ντραμς, ενώ τα τραχιά φωνητικά, ξεχωρίζουν για το γρέζι τους.

Στίχοι με πολλά βιώματα και μπόλικους συμβολισμούς ερμηνεύονται με περίσσιο πάθος και heavy rock ηχοτοπία λεηλατούνται από την υφέρπουσα αλητεία, που ξεχειλίζει από τη Southern αύρα των πασπαλισμένων με ηχητική πυρίτιδα stoner ηχοχρωμάτων του υποφαινόμενου demo.

Ελπίζω κι εύχομαι οι άκρως ελπιδοφόροι Void Droid να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη αυτό, που πριν από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησαν να κάνουν, καθώς το ομώνυμο demo τους αποδεικνύει, πως έχουν όλα τα φόντα για να ξεχωρίσουν. Επισκεφθείτε το bandcamp τους και δεν θα χάσετε.

Void Droid: Bandcamp / Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου