Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

..And so it begins..

Το 2012 έφυγε, αλλά ο κόσμος είναι ακόμη εδώ. Ο περιβόητος αφανισμός των πάντων δεν ήρθε ποτέ κι έτσι το 2013 έφτασε και μάλιστα, με άγριες διαθέσεις. Οι πρώτες καταστροφές στον πλανήτη Γη είναι γεγονός, όπως και οι πρώτοι θάνατοι, αλλά και οι πρώτες γεννήσεις. 
 
Οι παρθενικές νίκες της χρονιάς έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ το ίδιο έπραξαν κι οι πρώτες ήττες. Δυσκολίες παρουσιάστηκαν ήδη, αλλά η ελπίδα στέκει ακόμη αγέρωχη. Δεν γνωρίζω και δεν θέλω να μάθω ακόμη, τι επιφυλάσσει το μυστηριώδες 2013, αλλά το σίγουρο είναι.. 
 
..Πως κάποιες πολύ καλές μουσικές πρόκειται να γεννηθούν κατά τη διάρκεια του, καθώς γνωστά συγκροτήματα του ευρύτερου heavy χώρου ετοιμάζουν νέες κυκλοφορίες, ενώ από πρόσφατα και μη, διαλυμένες μπάντες, γεννιούνται άλλες, εξίσου ελπιδοφόρες με αυτές.
 
Οι πρώτοι δίσκοι της χρονιάς έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ενώ και τα πρώτα lives έχουν ήδη λάβει χώρα. Όπως ακριβώς και το 2012, για κάποιους από αυτούς θα γράψουμε εδώ και σε κάποια από αυτά θα παραβρεθούμε, ενώ ίσως ανταλλάξουμε κι απόψεις με κάποιους μουσικούς.
 
Θα αναφερθούμε εκτενώς ή και όχι, σε κάποιους δίσκους, που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, αλλά για διάφορους λόγους, ποτέ δεν πήραν τις ακροάσεις, που ίσως τους άξιζε και θα παρακολουθούμε στενά την εγχώρια σκηνή, ενώ θα έχουμε το νου μας για τυχόν εκπλήξεις.
 
Όπως και να' χει, το 2013 θα έχει και χαρές και δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα, οπότε καλά θα κάνουμε να προετοιμαστούμε όσο δυνατόν καλύτερα, έτσι ώστε οτιδήποτε προκύψει, να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο σθεναρά γίνεται. Όσο για τις μουσικές; The best is yet to come..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου