Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Hofmann's Kaleidoscope: Expiation Of The Psychedelic Hunters Vol. I


Τον περασμένο Νοέμβρη το ιταλικής προέλευσης και heavy psych μουσικής θεματολογίας περιοδικό με τίτλο: Vincebus Eruptum κυκλοφόρησε το τεύχος νούμερο 14 μετά την επανέκδοση του το 2009, καθώς η πρώτη του μορφή κράτησε 3 χρόνια: 1999 - 2002, στο οποίο υπήρχε κι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον δίσκος, που συνόδευε το πλούσιο υλικό του.
 
Ο εν λόγω δίσκος, εκτός του περιοδικού, που συνοδεύει, κυκλοφορεί επίσης κι υπό την αιγίδα του πολύ καλού perkele.it, φέρει τον τίτλο Hofmann's Kaleidoscope: Expiation Of The Psychedelic Hunters Vol. I και διαρκεί περίπου 78 λεπτά, ενώ περιέχει ένα κομμάτι από 12 διαφορετικές μπάντες της underground κι όχι μόνο Ιταλικής acid & heavy rock σκηνής.
 
Τα κομμάτια τούτης της συλλογής συνοδεύει φανταστικά το άκρως ταιριαστό με το μουσικό τους περιεχόμενο artwork, που φιλοτέχνησε το Exlab, ενώ αποτελούν φανταστικό μουσικό χαλί για την ανάγνωση του Vincebus Eruptum, το οποίο εκτός από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και κριτικές, περιέχει και μια νέα, εξόχως χρήσιμη στήλη, το Stoned Handbook.
 
Τούτο το section αποτελείται από τα ονόματα, καθώς και από τα στοιχεία επικοινωνίας νέων heavy συγκροτημάτων, promoters, δισκογραφικών, venues κλπ κι όπως μάλλον υποψιάζεστε είναι εξόχως χρηστικό, ενώ καθιστά το αντίτιμο των 3 ευρώ για την κανονική έκδοση και των 8 για την special, η οποία έχει το cd, που κοστίζει το Vincebus Eruptum, απολύτως λογικά.
 
Όποιος λοιπόν αρέσκεται σε ψυχεδελικούς space rock ήχους με heavy αύρα κι οπιούχα αισθητική, δεν έχει παρά να τσεκάρει τούτο το γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά περιοδικό, το οποίο συνοδεύεται από τραγούδια συγκροτημάτων όπως οι Otehi, Trip Hill, Enormous, Perizona Experiment, Insider, Ziz, Clark Nova μεταξύ άλλων, που μαγεύουν τις αισθήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου