Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Temple Of The Universe - Demo


Οι πληροφορίες για τους Temple Of The Universe είναι ελάχιστες, καθώς η διαδικτυακή τους παρουσία είναι τουλάχιστον διακριτική κι έτσι το μόνο, που γνωρίζουμε σίγουρα για αυτούς είναι ότι προέρχονται από την Οδησσό της Ουκρανίας κι ότι απαρτίζονται από 3 μουσικούς.

Το μπάσο χειρίζεται ο Bo, την κιθάρα ο Max και την φωνή και τα ντραμς ο Alex, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν την παρθενική δουλειά τους, που φέρει τον άκρως περιγραφικό κι απέριττο τίτλο Demo και περιέχει μόλις 2 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 17 λεπτών.

Η μουσική των ταλαντούχων Temple Of The Universe στηρίζεται στον doom rock ήχο και ξεχωρίζει για τις έντονες space αποχρώσεις και τις δυνατές stoner αναθυμιάσεις της, που μαρτυρούν τα sludge ψήγματα τους και καθιστούν έτσι πλούσιο ηχητικά το έξοχο Demo τους.

Τα ντραμς κρατούν με μαεστρία τα ηχητικά μπόσικα του Demo, χάρη στο τραχύ τους groove, ενώ το μεστό μπάσο γεμίζει υπέροχα τα κομμάτια του και πλαισιώνει σωστά την κιθάρα των Temple Of The Universe, που σκαρώνει εξόχως δυναμικά riffs σε διάφορους heavy ρυθμούς.

Ο ψυχεδελικός καπνός του Demo καθιστά σχεδόν εθιστικές τις απολαυστικές συνθέσεις του, καθώς αναδεικνύει με δεξιοτεχνία την ηχητική ποικιλία τους, ενώ τα λιγοστά φωνητικά των Temple Of The Universe, βοηθούν σημαντικά με την καθαρή τους χροιά την ομαλή τους ροή.

Εν ολίγοις, το χορταστικό, παρά το μικρό του δέμας, Demo των Temple Of The Universe, μας γεμίζει με πολλές ελπίδες για το μέλλον τους, καθώς παντρεύει ιδανικά το doom ταμπεραμέντο με το stoner τσαγανό και την αχνή sludge ψυχεδέλεια με τα space στοιχεία τους. Εξαίρετο.

Temple Of The Universe: Bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου