Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Meditation Under The Glowing Rays Of The Mighty Sun


Αν και σε τούτη τη μικρή διαδικτυακή γωνιά δεν συνηθίζεται να αναρτώνται κείμενα σχετικά με νέες κυκλοφορίες ή/και με τα νέα διάφορων συγκροτημάτων, μιας και προς το παρόν, ο διαθέσιμος χρόνος για κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετός, εντούτοις, οι γραμμές, που τώρα διαβάζετε, γράφονται με αφορμή την ανακοίνωση για τον επερχόμενο δίσκο μιας αγαπημένης μου μπάντας. 

Ο λόγος για τους ΟΜ, που όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες, πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα δουλειά τους, που θα φέρει τον τίτλο: Advaitic Songs, το ερχόμενο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα, στις 24 του Ιούλη. Ο δίσκος, που θα έχει διπλή υπόσταση, καθώς θα εκδοθεί σε μορφή διπλού cd, αλλά και διπλού βινυλίου, θα βγεί μέσω της Drag City.

Εκτός από το εξώφυλλο του δίσκου, που αν δεν κάνω κάποιο λάθος, απεικονίζει τον Ιωάννη τον Βαπτιστή, παραμένοντας έτσι πιστό στην αισθητική, που οι OM μας έχουν συνηθίσει με τις πρότερες κυκλοφορίες τους, παρουσιάστηκε και το tracklist του δίσκου, που θα αποτελείται από τα εξής 5 κομμάτια: "Addis", 'State Of Non-Return', "Gethsemane", "Sinai", 'Haqq al-Yaqin'.

Κλείνοντας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε, πως η μπάντα ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες την ευρωπαϊκή της περιοδεία, στην οποία δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνεται κάποια ημερομηνία στην Ελλάδα. Όπως και να 'χει, νομίζω, πως το σημαντικό είναι ότι η μπάντα επιστρέφει στη δισκογραφία ύστερα από 3 χρόνια, οπότε.. Arise to sky and set free, release toward horizon..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου