Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Three Way Plane

 
Από την Αθήνα προέρχονται οι Three Way Plane, οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2004 κι απαρτίζονται από τον Στράτο σε κιθάρα και φωνητικά, από τον Γιάννη στο μπάσο κι από το 2011 κι έπειτα στην diy ύφους μουσική τους παρέα εντάχθηκε και ο Γιώργος στα ντραμς.
 
Η εν λόγω μπάντα κυκλοφόρησε το παρθενικό της Ep το 2006 κι ένα δεύτερο το χειμώνα του 2012, ενώ η παρθενική της full length δουλειά είχε βγει το 2010 με την πολύτιμη βοήθεια της Spinalonga Records, η οποία κινείται στα ίδια diy μονοπάτια με τους Three Way Plane.
 
Ο δεύτερος full length δίσκος των Three Way Plane βρίσκεται ήδη στα σκαριά κι εκτός απροόπτου θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 2015, όμως μέχρι να συμβεί αυτό, μια μικρή πρόγευση του, μας προσφέρει το φρέσκο A Waltz For Unity & Love / New Destination.
 
Το εν λόγω άκουσμα κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβρη σε αποκλειστικά digital φόρμα κι έχει την μορφή single, καθώς περιέχει μόλις 2 κομμάτια συνολικής διάρκειας 6 λεπτών, το πρώτο εκ των οποίων θα βρίσκεται και στον επερχόμενο δίσκο των Three Way Plane.
 
Τα δυο κομμάτια του A Waltz For Unity & Love / New Destination μαρτυρούν τις γνώριμες indie και punk αναφορές, καθώς και τον post hardcore χαρακτήρα των 3WP με απολαυστικό τρόπο και συγχρόνως μας χαρίζουν μερικές δυνατές τζούρες από το ηχητικό τους μέλλον.
 
Οι πεποιθήσεις των Three Way Plane είναι σταθερές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο κινούνται στα μουσικά δρώμενα κι αυτό αποδεικνύεται μες από το μηδενικό εισιτήριο στα live τους κι από το ότι στο bandcamp τους, διαθέτουν προς δωρεάν download τις δουλειές τους.
 
Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, πως μοιράζουν δωρεάν το χορταστικό παρά το μικρό του δέμας, A Waltz For Unity & Love / New Destination, το οποίο ανεβάζει πολύ ψηλά τις προσδοκίες για τον επερχόμενο δίσκο τους, χάρη στο σπιρτόζικο post punk τσαγανό του.
 
Εν ολίγοις, η εγχώρια και πάντα δραστήρια diy σκηνή, πρόκειται σύντομα να υποδεχθεί στην αγκαλιά της ακόμη μια έξοχη δουλειά, καθώς το A Waltz For Unity & Love / New Destination των Three Way Plane, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το νέο τους άλμπουμ. Εξαιρετικό.
 
Three Way Plane: Bandcamp / Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου