Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Hellryde Inc. - Beyond The Grave

 
Οι ανερχόμενοι Hellryde Inc σχηματίστηκαν το 2011 στο Μοντερέι του Μεξικό κι απαρτίζονται από πέντε ταλαντούχους μουσικούς και πιο συγκεκριμένα από τον Edson στη φωνή, τον Antonio στη ρυθμική και τον Jesus στη lead κιθάρα, τον Javier στο μπάσο και τον Guillermo στα ντραμς, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν τη νέα και δεύτερη συνολικά δουλειά τους.
 
Το εν λόγω άκουσμα φέρει τον τίτλο Beyond The Grave και περιέχει 3 κομμάτια συνολικής διάρκειας 11 λεπτών, τα οποία ξεχωρίζουν για την σπινθηροβόλα δυναμική τους και την εκρηκτική rock αύρα τους, που ευωδιάζει heavy πυρίτιδα, ενώ το εξαίσιο artwork πλαισιώνει υπέροχα το τελικό μουσικό σύνολο, το οποίο ξεχειλίζει μαγκιά και στάζει metal αδρεναλίνη.
 
Η σχεδόν ανεπαίσθητη βραχνάδα της φωνής χαρίζει μια εξόχως κολακευτική stoner χροιά στο ιδιαιτέρως ορμητικό Beyond The Grave, τα ντραμς του οποίου χάρη στο ρωμαλέο τους groove, εντείνουν την αχνή metal αύρα του και βρίσκονται συνάμα σε πλήρη αρμονία με το ατίθασο μπάσο των Hellryde Inc, το οποίο γεμίζει τον στιβαρό ήχο τους με hard rock δυναμίτιδα.
 
Τα δυναμικά leads και solos της μιας κιθάρας των Hellryde Inc εντείνουν τον σπιρτόζικο metal χαρακτήρα των συνθέσεων τους και διανθίζουν επιτυχώς το τελικό μουσικό σύνολο, το οποίο στηρίζεται στα συμπαγή και κοφτά riffs της έτερης κιθάρας τους, που είναι αρκούντως heavy, χαρίζοντας έτσι άκρως απολαυστικές stoner αποχρώσεις στο έξοχο Beyond The Grave.
 
Ο stoner rock χαρακτήρας τούτης της κυκλοφορίας μαρτυρά το heavy τσαγανό της και μας παρουσιάζει με εύγλωττο τρόπο το rock μεράκι και το περίσσιο ταλέντο των Hellryde Inc, ενώ αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον τους, καθώς τα αιχμηρά metal αρώματα του δυνατού Beyond The Grave, αναδεικνύουν υπέροχα τις hard rock αναθυμιάσεις τους. Εξαιρετικό.
 
Hellryde Inc: Bandcamp / Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου