Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Phantasmagoria Goes On Air On Downtuned Radio Every Friday at 20:00 (GMT +3)Πριν λίγες εβδομάδες ξεκίνησε μια φιλόδοξη και εντελώς DIY προσπάθεια στον χώρο των διαδικτυακών ερτζιανών, ονόματι: Downtuned Radio. Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η προώθηση της αγαπημένης μας heavy μουσικής, αλλά και όλων των ιδιωμάτων που αυτή περιλαμβάνει, όπως και η υποστήριξη της ελληνικής σκηνής, η οποία, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται αρκετά δραστήρια -κι αυτό είναι κάτι, που ελπίζω να συνεχιστεί για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο σταθμός στεγάζεται στο Downtuned Mag και σε αντίθεση με άλλους αντίστοιχης θεματολογίας σταθμούς, εκπέμπει 24/7, δηλαδή, 24 ώρες το 24ώρο σε καθημερινή βάση. Πέντε live εκπομπές έχουν ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού -το οποίο μπορείτε να δείτε εάν κάνετε ένα κλικ εδώ ή εδώ, αλλά αυτός ο αριθμός είμαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσει να αυξηθεί. Ο σταθμός στήνεται με βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των ακροατών του, γι' αυτό η συμμετοχή σας με μηνύματα είτε στο chat box, είτε στο facebook, είναι σημαντική. Απορίες, παρατηρήσεις, σχόλια, αλλά και παραγγελιές, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

Το παρόν blog έχει την δική του -ομώνυμη, εκπομπή στο σταθμό, η οποία -εκτός απροόπτου και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή. Η έναρξη της κάθε εκπομπής είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδος ενώ, θα διαρκεί δύο ώρες. Το μουσικό περιεχόμενο της εκπομπής, βασίζεται στον metal χώρο -heavy, doom και όλα του τα ιδιώματα, black κλπ, αλλά και στον rock χώρο -progressive, psychedelic κλπ. Φυσικά, μουσικές όπως trip hop, jazz, blues δεν θα λείψουν από την εκπομπή ενώ, θα υπάρξουν και αρκετές θεματικές βραδιές -για τις οποίες και θα ενημερώνεστε έγκαιρα.

Τέλος, να αναφέρω πως η ανεπίσημη πρώτη Phantasmagoria πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η επίσημη έναρξη της εκπομπής, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 20:00 (GMT 3+). Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, σας προσκαλώ όλους στην παρθενική Phantasmagoria, αλλά και γενικότερα στο νεότευκτο Downtuned Radio -το οποίο, θα ήθελα να ευχαριστώ και δημοσίως μέσα από αυτό το κείμενο για την φιλοξενία. Stay (Down)Tuned !

Downtuned Mag
Downtuned Radio
Facebook Page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου