Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Love Moon - Clouded Bliss

 
Οι μπαρουτοκαπνισμένοι Love Moon σχηματίστηκαν στην Ινδιανάπολη από τις στάχτες των Male Bondage πριν δυο χρόνια κι απαρτίζονται από 3 ιδιαιτέρως ικανούς κι έμπειρους μουσικούς και πιο συγκεκριμένα από τον Charlie στην κιθάρα, τον James στα ντραμς και τον Jordan σε φωνή και μπάσο, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν την δεύτερη τους δουλειά.
 
Το δεύτερο πόνημα των ανερχόμενων Love Moon φέρει τον τίτλο Clouded Bliss και περιέχει 10 κομμάτια συνολικής διάρκειας 37 λεπτών περίπου, ενώ διακρίνεται για το παλαιάς metal κοπής artwork της και για την αψεγάδιαστη παραγωγή του, που χάρη στην διαυγή της βρωμιά προσφέρει μια χειμαρρώδη έξτρα δυναμική στις ήδη εκρηκτικές κι ορμητικές του συνθέσεις.
 
Η παθιασμένη φωνή στολίζει με το έμφυτο της γρέζι το χορταστικό Clouded Bliss, άλλοτε με αχνά punk αισθητικής ηχοχρώματα κι άλλοτε με post hardcore πινελιές, ενώ πλαισιώνει υπέροχα την ατίθαση κιθάρα των Love Moon, η οποία σκαρώνει riffs με ευωδία πυρίτιδας σε sludge ύφος και διανθίζει το τελικό μουσικό σύνολο με το τραχύ κι αγριεμένο punk τσαγανό της.
 
Τα στιβαρά ντραμς προσδίδουν στο εξόχως απολαυστικό Clouded Bliss έντονες doom rock αναθυμιάσεις με το βάναυσο stoner αύρας groove τους και συνθέτουν ένα συμπαγές rythm section με το βαφτισμένο σε οπιούχα fuzz ύδατα μπάσο των Love Moon, το οποίο εντείνει τα hardcore ηχοτοπία τους κι απογειώνει συνάμα με το βαρύ του εκτόπισμα τη sludge αλητεία τους.
 
Ο δυνατός ήχος του θηριώδους Clouded Bliss οφείλει την αρχέγονη doom πυγμή του και την αγνή punk αισθητική του, τόσο στο γεμάτο τσαμπουκά hardcore ταμπεραμέντο των Love Moon, όσο και στον ωμό και πυκνό sludge καπνό, που καλύπτει τον αβυσσαλέο hard rock χαρακτήρα τους, ενώ το βάρβαρο stoner άρωμα και η αχνή metal αύρα τους, ξεχειλίζουν heavy αδρεναλίνη.
 
Εν ολίγοις, το ρωμαλέο κι άκρως διασκεδαστικό Clouded Bliss αποτελεί έναν εξαιρετικό hard rock δίσκο, που στάζει punk τιμιότητα και sludge ειλικρίνεια σε κάθε νότα του, ενώ συνδυάζει υπέροχα τις hardcore ατασθαλίες των πολλά υποσχόμενων Love Moon με το θυμωμένο doom μοτίβο τους, χαρίζοντας μας έτσι μερικές εξόχως δυνατές στιγμές heavy ξεγνοιασιάς. Έξοχο.
 
Love Moon: Bandcamp / Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου